Наш логотип Логотип
id : 33566
Рейтинг юриста 25
Рейтинг : 0
Киев
Написать сообщение
Звонков
0
Договоров / безопасных сделок
0
Бесплатные консультации
19
Публикации
6

Фещик Наталія

Сервисы :
Видеозвонок/ Бесплатные консультации/ Тендер/ Договор КЭП/ Безопасная сделка/
О себе

Адвокат, керівник Адвокатського об'єднання.

OPTIMUS LAW FIRM – це зареєстроване за законодавством України адвокатське об’єднання. Основними завданням якого є надання правової допомоги.

Представництва компанії діють на постійній основі в Київській та Донецькій області. При необхідності адвокати компанії готові працювати в будь-якому регіоні України та за її межами.

Об’єднання засноване адвокатами з великим досвідом правової роботи та багажем знань, умінь та навиків. Підтвердженням того є відгуки клієнтів та мережа GOOGL, яка містить в собі більш ніж достатньо інформації про адвокатів та їх роботу (зараз нічого не приховаєш).

Адвокатське об’єднання надає всі види адвокатської діяльності, що передбаченні Законом України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність», іншими нормативно-правовими актами в межах незаборонених законодавством.

Ми зробимо все від нас залежне з метою якісного представництва інтересів клієнта, як підозрюваного, обвинуваченого, так і потерпілого, під час розгляду справи про адміністративне правопорушення, у кримінальному та інших видах проваджень.

За свою активну та принципову роботу адвокати, як неодноразово були відміченні подяками та нагородами державних органів та приватними організаціями, так і ініційованими провадженнями за тиск на суд (так, так – так буває). Водночас, найкраща винагорода – це вдячність клієнта, який перебуває на волі.

Адвокати з метою підвищення власної кваліфікації неодноразово приймали участь в різних навчально-освітніх заходах, як на території України, так і за її межами (Європа та США).

Маємо великий досвід роботи:

- Захист та представництво в кримінальних справах, переважно у військовій сфері;

- в різних категоріях справ, пов’язаних із захистом прав військовослужбовців, ветеранів АТО/ООС, в тому числі, в кримінальних та інших провадженнях, а також справах пов’язаних із соціальним захистом прав та законних інтересів;

- в цивільних та адміністративних справах, справах про адміністративні правопорушення;

- в справах про поновленням на роботі, зокрема, працівників правоохоронних органів;

- в земельних справах;

- в сімейних справах, що виникають внаслідок укладення шлюбу, аліментні відносини, позбавлення батьківських прав та усиновлення, його скасування, в тому числі за участі іноземних суб’єктів;

- правовий супровід у виборчому процесі;

- створення та запуск роботи бізнесу;

- та інше.

Адвокати розглянуть будь-яку вашу правову проблему. Як мінімум ви отримаєте консультацію, а при необхідності повний правовий супровід задля вирішення проблеми, в тому числі із залученням суміжних фахівців.

Водночас, адвокати розуміючи сучасні реалії буття при вирішенні проблеми клієнта за необхідності можуть запропонувати вжиття додаткових заходів, як то залучення засобів масової інформації, громадськості, охоронних організацій, звернення до народних депутатів та інше.

Звісно, ми бажаємо Вам не потребували послуг адвоката, але завжди готові вислухати вашу проблему, проаналізувати її та вирішити в максимально оптимальний спосіб.

Основные услуги
Письменная консультация
Адвокатский запрос
Подготовка договора
Устная консультация бесплатно
Абонентское обслуживание
Командировка
Видеоконсультация
Представительство интересов
Выполнение поручений
Подготовка иска и другого документа
Специализация
Название Цена
Послуги адвоката. 1000-10000 грн
Юридичні послуги. 1000-10000 грн
Військовий адвокат. Усі питання пов’язані із веденням і наслідками війни 1-10000 грн
Військова служба. 1-10000 грн
Статус і соціальних захист ветеранів військової служби та ветеранів органів внутрішніх справ. 1-10000 грн
Загальні питання кримінального процесуального законодавства. 1000-10000 грн
Провадження у Верховному суді України. Перегляд судового рішення у кримінальній справі Верховним судом України. Заява про перегляд судового рішення у кримінальній справі. 1000-10000 грн
Сімейне законодавство. 1-10000 грн
Насильство у сім´ї 1-10000 грн
Логотип
Публикации 20/5
logo

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст