Главная Сервисы для юристов ... Законы Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції Стаття 15. Вимоги до виробництва органічних харчових продуктів Стаття 15. Вимоги до виробництва органічних харчов...

Стаття 15. Вимоги до виробництва органічних харчових продуктів

Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції (СОДЕРЖАНИЕ) Прочие законы
  • 393

    Просмотров

  • 393

    Просмотров

  • Добавить в избраное

    1. Вимогами до виробництва органічних харчових продуктів є:

    використання переважно біологічних, механічних та фізичних методів виробництва;

    використання під час виробництва органічних інгредієнтів (додана вода та кухонна сіль не включаються у розрахунок відсоткових часток складників органічних інгредієнтів);

    вживання належних заходів для уникнення забруднення недозволеними речовинами або продуктами, заходів з очищення і дезінфекції виробничого обладнання та потужностей, а в разі необхідності - заходів з очищення харчової продукції. Усі заходи з очищення повинні фіксуватися оператором;

    ведення обліку та документування усіх операцій з виробництва органічних харчових продуктів;

    ідентифікація кожної партії органічних харчових продуктів;

    вміст у готовому харчовому продукті не більше одного інгредієнта сільськогосподарського походження перехідного періоду.

    2. До органічних харчових продуктів не належить продукція мисливства та рибальства в умовах дикої фауни.

    Предыдущая

    15/42

    Следующая
    Добавить в избраное
    logo

    Юридические оговорки

    Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

    Полный текст