Главная Блог ... Новости Весняна паста за 10 хвилин: Гордон Рамзі поділився рецептом Весняна паста за 10 хвилин: Гордон Рамзі поділився...

Весняна паста за 10 хвилин: Гордон Рамзі поділився рецептом

  • 0

  • 0

  • 42

Отключить рекламу

Знаменитий шеф-кухар Гордон Рамзі розповів, як за 10 хвилин приготувати свіжу та ситну весняну пасту.

Як пише Parade, панчетта та чилі Фресно підсилюють смак, а багато трав і лимонної цедри додають весняної атмосфери. Однак є ще один інгредієнт, який виводить цю страву на новий рівень.

Для цієї весняної страви з макаронів Рамзі включає такі інгредієнти, як горох, шніт-цибуля, базилік, петрушка і салат ромен.

Як пояснює Рамзі, він отримав натхнення використовувати ромен під час роботи у Франції, де свіжий горох, приправлений беконом і салатом, був поширеним явищем. Він вважає, що ця зелень "краща на смак, ніж свіжий шпинат. Це надає справді приємну легкість пасті".

Спочатку потрібно поставити варитися спагетті - це займе 8 1/2 хвилин. У цей час готується соус. Для його приготування Рамзі обсмажує нарізану панчетту у великій сковороді, щоб розтопити жир, а потім додає трохи олії з виноградних кісточок, солі та перцю. Трохи нарізаного часнику додайте та швидко перемішайте. Також на сковорідку треба всипати трохи нарізаного перцю чилі Фресно.

Кухар додає трохи замороженого горошку, трохи вершкового масла, а потім щедру кількість шніт-цибулі, петрушки та базиліку. Після того як трави трохи приготуються, він додає невелику кількість овочевого бульйону, вершкового масла і води для варіння макаронів. Коли соус буде готовим, у сковорідку можна перекладати щипцями пасту, змішуючи її з соусом.

У самому кінці Рамзі вимикає вогонь і додає нарізаний ромен, лимонну цедру, вичавлений лимонний сік і свіжотертий пармезан. Після цього можна подавати страву.

Інші рецепти шеф-кухарів

Британський шеф-кухар і автор статей Нігелла Лоусон відтворила "найкращий омлет", який вона коли-небудь їла під час відпустки на Корсиці у Середземному морі. 

Рік Стайн у своєму шоу BBC Two розповів, як британці готують котлети по-київськи.

Відома фуд-журналістка Мері Беррі поділилась рецептом курячого супу з локшиною зі своєї кулінарної книги "Швидке приготування". 


ДЖЕРЕЛО : UNIAN
  • 42

    Просмотров

  • 0

    Коментарии

  • 42

    Просмотров

  • 0

    Коментарии


  • Отключить рекламу

    Оставьте Ваш комментарий:

    Добавить

    Другие наши сервисы:

    • Бесплатная консультация

      Получите быстрый ответ на юридический вопрос в нашем мессенджере , который поможет Вам сориентироваться в дальнейших действиях

    • ВИДЕОЗВОНОК ЮРИСТУ

      Вы видите своего юриста и консультируетесь с ним через экран, чтобы получить услугу, Вам не нужно идти к юристу в офис

    • ОБЪЯВИТЕ СОБСТВЕННЫЙ ТЕНДЕР

      На выполнение юридической услуги и получите самое выгодное предложение

    • КАТАЛОГ ЮРИСТОВ

      Поиск исполнителя для решения Вашей проблемы по фильтрам, показателям и рейтингу

    Популярные новости

    Смотреть все новости
    Смотреть все новости
    logo

    Юридические оговорки

    Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

    Полный текст